Opskriften kommer lige her;
Rugknækbrød med kommen
1 tsk. Salt
1 tsk. vinstensbagepulver
4dl usigtet rugmel
1 tsk. Kommen
1 tsk agavesirup
Ca. 1dl koldt vand
Bland rugmel, salt og kommen
i en skål. Rør olivenolie i. Tilsæt vand og ælt dejen sammen. Tilsæt ekstra
vand, hvis dejen har brug for det. Læg dejen på en bageplade beklædt med
bagepapir.. Læg et stykke bagepapir over og rul dejen til en ensartet tynd flad
firkant med en kagerulle eller flaske.
Skær dejen i passende
firkanter evt. med en pizzaskærer.
Bag dem i en forvarmet ovn på
midterste rille ved 180-200 C i ca. 15 minutter eller indtil de har taget farve.
De afkøles på bagepapiret på en rist indtil knækbrødene er lunkne, hvor efter
de tages af bagepapiret og ligges tilbage på risten til afkøling. Knæk dem i
firkanter og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Her er de så lige til at komme i ovnen
Og de færdige knækbrød. Jeg laver altid en dobbeltportion når jeg først er igang. Sådanne lækkerier kan hurtigt få ben at gå på:0)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar