Vi fyldte dem med grøntsager i kokosmælk og tofu. Men ellers har jeg tænkt mig at bruge dem til frokost med fyld af avocado, bønnemos, hummus, laks eller peanutbutter. Det gode ved pandekager er at de kan bruges til det meste og varieres i det uendelige...kun fantasien sætter grænser!
Enjoy:0)
2 dl boghvedemel
½ dl rismel
2 æg
4 dl vand eller plantemælk
1 dl mandler, blendet til mel
1 tsk. timian
Friskkværnet muskat
Lidt salt
Frisk spinat (jeg tager det altid på slum)
Smør eller kokosolie til stegning
Start med at skylle spinaten grundigt (spinat har en tendens til at være fyldt med jord) og "slå den ned" i en gryde ved lav varme.
Blend mandlerne til mel og hæld mandelmelet i en skål sammen med boghvedemel, rismel og krydderier. Tilsæt æggene og vand/plantemælk og pisk forsigtigt til du har en samlet dej. Tilsæt pisker du forsigtigt spinaten i.
Pandekagerne steges på en pande i kokosolie eller smør til de er gyldne og sprøde.....
Og det dejlige ved pandekager er jo at de er særdeles velegnede til at fryse, så jeg laver altid en dobbeltportion, når jeg nu alligevel er igang.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar