Og heldigvis er vi jo godt på vej...synes de sidste par dage har været helt fantastiske med alt den solskin og i dag, da jeg var nede og handle havde jeg det ligefrem varmt.
Men indtil foråret for alvor springer ud vil jeg nurse om min krop og spise denne skønne dip til en omgang ovnbagt laks eller en vegetardelle.....
Opskriften stammer fra kogebogen "Hedeturen går til køkkenet", som bl.a. er forfattet af Louise Bruun.
Opskriften lyder således
40g valnødder
20g mandler
2 spsk. hørfrø
½ citron
1 fed hvidløg
1 dl olivenolie
1 lille håndfuld dild
urtesalt
Valnødder, hørfrø og mandler sættes i blød i koldt vand gerne 3-4 timer.
Den halve citron presses og blendes sammen med nødder og frø, hvidløg, dild og olivenolie.
Smag til med urtesalt og server som du lyster til en varm ret eller til grøntsager skåret i stænger.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar