En blog om alt det der gør mig glad og alt det, der inspirerer mig i min hverdag. Mit ønske er at blive bedre til at huske på alle de positive oplevelser og stunder, jeg har i min hverdag.....for livet er i bund og grund en virkelig smuk ting. Men når man er et menneske, som mig, der til tider har det med at løbe ind i en voldsomt storm i form af en angst, der kan være alt dominerende, så er det så ekstra vigtigt at huske på alt der beriger og som gør hverdagen værd at forholde sig til. Så dette er mit positive projekt......jeg tænker, at alle må have behov for at samle på smil engang imellem.....dette er mine smil:0):0):0)

fredag den 8. marts 2013

Små forårsglæder, der er værd at ligge mærke til

Denne uge har jeg været helt nede og vende med forkølelse, og snot, snot og mere snot. Det er helt utroligt, at det bare kan blive ved med at løbe. Min næse er helt øm og rød efter alt denne pudsen næse og jeg trænger i den grad til en ordentligt nattesøvn, hvor det er muligt at trække vejret normalt og lade helt op. Det føles lidt som om jeg har "glemt" min hjerne et eller andet sted, for jeg har virkeligt præsteret at lave den ene bommert efter den anden.
Ikke desto mindre, har jeg nydt at solen har været fremme og selvom det ikke er fordi, jeg har været på de helt store gåture, kan jeg virkeligt mærke hvordan humøret og overskuddet er begyndt at vende. Og det er så dejligt at se, at vintergækkerne er begyndt at titte frem og det minder mig om, at alting snart bliver grønnere (og skønnere).....og at foråret endeligt er nået sin første fase.

Og glad blev jeg, da der dukkede en pakke op fra biosym i formiddags. Jeg er storforbruger af deres produkter. Jeg spiser både deres multivitaminer, fiskeolier og D-vitamin.
Men den sidste omgang vitaminer vi købte begyndte at lugte og se mærkelige ud, så min kæreste skrev ind og påpegede det og vi fik en mail tilbage om, at vi bare skulle sende det ind og så fik vi nogle nye retur.
Og i dag fik vi så vores pakke, som ikke kun bestod af multivitaminer, men også af fiskeolier og vareprøver på nogle af deres andre produkter. Det var en rigtig humør spreder af en overraskelse og jeg jubler over alle de penge jeg kommer til at spare. Og det faktum, at det virkeligt kan betale sig at råbe højt, når noget ikke er som det burde være.

Udover det har kæresten og jeg 3 års dag denne weekend, så vi skal rigtigt nyde hinandens selskab og spise en masse lækkert mad.
I dag har jeg bl.a. lavet marcipanbrød af den gode marcipan fra helsekosten, som jeg tidligere har omtalt her, og små chokoladebrud af morbær, gojibær, pecannødder og græskarkerner.
I morgen står den på brunch og bytur....og forhåbentligt lidt mere solskin.


Så mon den næse ikke snart holder op med at løbe, for til trods for at jeg propper mig med mælkesyrebakterier og C-vitaminer må glæde være den bedste helbredelsesfaktor.
 
 
 
Lækker konfekt og pakken vi modtog fra Biosym....det kan man da ikke andet end at glæde sig over:0)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar