Dette var hvad jeg tog med mig hjem;
Hampefrø og hampeproteinpulver. Bliver brugt på salat, i yoghurt og i smoothies eller til at lave disse lækre proteinbarer . Hampeproteinpulveret er mit foretrukne proteinpulver uden tvivl
Græskarkernesmør bruger jeg som smagsgiver til vegedeller, på brød, til æg eller som dressing på salat.
Mandelsmørret rører jeg i min yoghurt, den søder naturligt og giver en dejlig rund smag. Ellers er det superlækkert at dyppe frisk frugt i mandelsmør...uhh jeg glæder mig til det bliver sæson for jordbær
Og så fik jeg huslet mig til disse her. På en messe er det tilladt at prutte lidt om prisen. Prisen fik jeg ikke ned, men til gengæld fik jeg disse med i prisen. Det er dehydrerede grønkålschips vendt i cashewnødder og gærflager. Jeg har endnu ikke smagt på dem, da jeg lige har haft en omgang vrøvl med maden. Men de ser spændende ud, så det er kun noget, jeg kan glæde mig til....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar