Opskrifterne stammer fra bogen stabilt blodsukker af Siff Holst.
Opskrifterne kommer her;
En rest kogte brune ris (3-4 dl)
1 æg
kanel, kardemomme og vaniljepulver efter behag
1 tsk. kokosolie
boghvedemel til det samler
rismælk (gerne den med mandel/hasselnød)
kokosolie til stegning
Evt 1 tsk gurkemeje
Det hele røres sammen til det har en passende og lind masse, som kan formes til små klatter og steges i kokosolie på en pande...
Sådan ser de ud på panden......
Rå brombærmarmelade;
5 figner uden stilk
1 dadel
1 håndfuld mørke rosiner
saft af en appelsin
1 dl frosne brombær (tøet op)
½-1 tsk kanel
evt lidt vanilje
Lad de tørre frugter trække i appelsinsaften et par timer. Blend derefter de øvrige ingredienser og smag til med kanel og vanilje.
Og det færdige resultat og I kan tro at der blev guffet:0)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar