De er geniale som små hapsere til den lille sult evt med lidt avocado eller hummus til. Jeg er ret glad for små hyppige måltider, så de får helt sikkert en fast plads i min fryser.
Jeg har ændret lidt på opskriften bl.a. har jeg udskiftet kokosmel med mandler og boghvedemel og tilføjet timian......
Måske de også vil være gode med blandede rodfrugter til efteråret........
Hvis der er mange munde at mætte kan man roligt lave en dobbelt portion, så er der også til en let frokost dagen efter.
Opskriften lyder således;
1 sød fintrevet kartoffel
1 fintrevet squash
1 hakket forårsløg
4 æg
2 spsk mandelmel (jeg kværner dem selv i en minihakker)
2 spsk boghvedemel
1 tsk timian
lidt havsalt
Kokosolie eller smør til at stege i.
Riv kartoffel og squash og lad det dræne i en sigte en halv times tid sammen med lidt salt.
På den måde får du siet overskydende væske fra og pandekagerne er nemmere at arbejde med.
Blande squash og sød kartoffel sammen med forårsløg, timian, mandel -og boghvedemel.
Til sidst rører du æggene i et efter et.
Lav små klatter af dejen på en varm pande og steg dem til de er sprøde og gyldne.
Jeg synes de smager skønt stegt i en god klat kokosolie.
Lækre pandekager serveret med alskens grønt, lidt hummus og frisk mozarella
Ingen kommentarer:
Send en kommentar