Jeg lavede dem en aften min svigermor var på besøg, og hun var så vilde med dem, at hun ugen efter lavede dem på sit arbejde. Og det siger meget...hun er nemlig lidt af en kræsenpind:0)
Jeg tænker, at de også vil være velegnet som en lille hapser, når den lille sult melder sig evt smurt med peanutbutter, hummus eller pesto.
Eller som en lille forret med stykker af avocado, citronsaft og revet rødbede.
Mulighederne er mange:0)
Om ikke andet har de en rigtig god og mild smag af de skønne quinoagryn og som tidligere skrevet er spinat fyldt med jern, klorofyl og alskens andre gode vitaminer og mineraler, som kroppen specielt nu her hvor det bliver koldere og mørkere har brug for i højere grad.
Jeg brugte boghvedemel til mine pandekager, men man vælger bare den type mel, som man foretrækker.
Opskriften kommer lige her;
1 æg
9 spsk fuldkornsmel
5 dl planetmælk
100 g sort quinoa
100 g spinat
3 spsk kværnede hørfrø
Havsalt og peber
Lidt friskkværnet muskatnød
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar