Opskriften lyder således;
Tofufrikadeller
1 lille løg
250 g rodfrugter (jeg brugte pastinak, persillerod og sød
kartoffel)1 pakke tofu
1 dl. Majsmel
2 æg
4 soltørrede tomater (sættes i blød ca. 15 min inden brug)
1 tsk. timian
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk persille
½ tsk. stødt spidskommen
2 spsk. sesamfrø
1 dl. Plantemælk
Urtesalt og friskkværnet peber
Kokosolie eller olivenolie til stegning
Sådan gør du;
- Rens og riv grøntsagerne groft
- Hak de soltørrede tomater i små tern.
- Blend tofuen med æggene. Dette gøres bedst i en foodprocessor eller med en stavblender. Men er
man ikke indehaver af sådant udstyr kan en gaffel fint bruges.
- Tilsæt mel, sesamfrø, krydderier, krydderurter, soltørrede tomater, plantemælk og de revne
rodfrugter
- Form farsen til små frikadeller og steg dem gyldne på panden
Her serveret med en salat af hvidkål, perlebyg, gulerødder og valnødder....mums!:0)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar