Perfekt her i det sene efterår og i juletiden, hvor det er rart at få lidt let indimellem alt det tunge julemad.
Velbekomme......
Jordskokkesuppe
300 g gulerødder
1 porre
1 løg
2 hvidløg
1 stor tsk timian
2 laurbærblade
1,3 liter boullion
2 dl havrefløde
Olivenolie til at stege i
Peber
Citronsaft
Friskhakket persille og valnødder til topping
Jordskokker, gulerødder, løg, og porre skæres i grove tern. Hvidløgene snittes fint.
Det hele sauteres et par minutter i olivenolie.
Derefter tilsættes bouillon og laubærblade. Suppen koges ca. 30 min hvorefter det hele blendes.
Herefter tilsættes havrefløde, lidt citronsaft, peber og evt. salt hvis man synes den mangler.
Serveres med friskhakket persille og lidt hakkede valnødder på toppen
Mums!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar