Jeg har lidt problemer med at have lyst til noget pt.....og så er sådanne små hapsere virkeligt guld værd.
I går spiste vi dem med hummus, ovnbagte auberginer og rødbedesalat. I dag har jeg fået en til frokost med laks, vandmelon og avokadomos
Jeg er sikker på at de også sagtens kan spises med noget sødt, hvis man ønsker at snyde lidt grøntsag
er ned i ungerne, da de er meget neutrale i smagen.
Jeg skal i hvert fald prøve det på lillemanden, når han kommer til verden og bliver stor nok til at spise rigtigt mad.
Opskriften er ganske simpel og som jeg lavede den kom den til at se sådan her ud;
500g squash, revet og drænet for væske
3 forårsløg
4 æg
40 g mandelmel (mandler blendet til mel)
50 g rismel
lidt salt og peber
friskkværnet muskatnød
Squashen rives og drænes for væske. Jeg benyttede mig af tricket med at lade dem stå i en sigte med lidt salt og derefter presse væsken ud med en ske.
Forårsløg hakkes i små stykker og mandlerne blendes til mel.
Det hele blandes i en skål og steges i små klatter på en pande i en god olie.
Jeg brugte kokosolie, men ellers ville olivenolie eller smør også være godt.
Ellers læser jeg lige pt. denne bog om smertefri fødsel. Det er nu ikke fordi fødslen optager mig synderligt. Pga. alt den kvalme jeg har kæmpet med og fortsat dominerer, er det ikke noget jeg frygter. Jeg glæder mig bare ubeskriveligt meget til min lille dreng kommer til verden. Jeg glæder mig til at holde ham tæt og elske ham. Og ikke mindst af alt til at kunne sætte mig ind i et køretøj eller nyde et måltid mad, uden at frygte at kaste op.
Jeg er klar og nu er der kun 5 uger til termin.....jubiii:0)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar