En blog om alt det der gør mig glad og alt det, der inspirerer mig i min hverdag. Mit ønske er at blive bedre til at huske på alle de positive oplevelser og stunder, jeg har i min hverdag.....for livet er i bund og grund en virkelig smuk ting. Men når man er et menneske, som mig, der til tider har det med at løbe ind i en voldsomt storm i form af en angst, der kan være alt dominerende, så er det så ekstra vigtigt at huske på alt der beriger og som gør hverdagen værd at forholde sig til. Så dette er mit positive projekt......jeg tænker, at alle må have behov for at samle på smil engang imellem.....dette er mine smil:0):0):0)

onsdag den 26. marts 2014

Nyt liv på bloggen og en fantastisk nyhed:0)

Så er det vist på tide at bloggen kommer op og køre. Dog med en del ændringer til dels fordi der er sket det skønne i mit liv, at jeg skal være mor. Vi skal have en lille dreng til juni, og jeg kan på ingen måde beskrive den vidunderlige følelse, det er.
Jeg har indtil videre haft en rigtig hård graviditet. Den har stået på kvalme og så mange opkastfornemmelse, at jeg i en lang periode kun kunne holde maden i mig, hvis jeg lå ned. Dette er heldigvis blevet bedre. Døjer dog stadig utroligt meget med kvalme og har været en del gange nede og ligge med maveonde, forkølelse og mild influenza.
Men heldigvis så har min lille dreng det godt. Han hygger sig og kører rundt inde i maven på mig døgnets 24 timer. Det er skønt at mærke det lille liv og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at blive mor og møde det lille menneske, der vokser indeni min mave
Det har været utroligt mange bekymringer fra min side med hensyn til om den lille nu trives og har det godt, når hans mor har haft det så dårligt.
Men nu er jeg efterhånden nået så langt i min graviditet, at jeg for alvor tør tro på det og glæde mig over det.
Jeg håber, at de næste par måneder bliver mere glædesfyldte og overskudsagtige. Det er dejligt endeligt at kunne gå amok i alle de skønne babyting og min kæreste har rigtigt fundet sit reddebygger - gen frem og er gået i gang med alt det praktiske til barnets ankomst.

Men bloggen kommer til at ændre sig, fordi den helt sikkert kommer til at handle om at skulle være mor...og det at være ængstelig og skulle være mor. For det har helt sikkert også været en kæmpe udfordring for mig mentalt med alle de hormoner der suser rundt i kroppen at skulle forsøge at finde roen og jordforbindelsen i alt kaosset og alle de mange bekymringer, jeg render rundt med.

Det kommer selvfølgelig også til at handle om økologi og sund baby og lidt shopping og gode tips undervejs. Der kommer uden tvivl også nye opskrifter i det omfang, jeg orker og ikke bare er doven og tryghedsfikseret:0). Men mindre end før, da jeg simpelthen har for meget kvalme til den store madlavning. Så det er ikke de vilde eksperimenter, jeg har på programmet.
Og ikke den store overskud til at stå i køkkenet.....men det kommer forhåbentligt igen. Jeg forsøger at tage en dag ad gangen og slappe så meget af som muligt i hverdagen.

Men jeg glæder mig til at komme igang igen. Jeg har savnet at blogge og dele opskrifter. Det er trods alt en af de ting, der holder hjulene kørende her hos mig.

Håber I har lyst til at læse med:0)

Den meget spændte mor...her 6 måneder henne.....
 
Og den vordende far i fuld gang med at samle den nyindkøbte barnevogn.
Vi tog til Flensborg for at hente vores og det kan virkeligt betale sig. Vi sparede 1800kr og kom hjem med en rigtigt fin combivogn. Helt perfekt til vores lille lejlighed og til morens kommende mange byture:0)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ingen kommentarer:

Send en kommentar