En blog om alt det der gør mig glad og alt det, der inspirerer mig i min hverdag. Mit ønske er at blive bedre til at huske på alle de positive oplevelser og stunder, jeg har i min hverdag.....for livet er i bund og grund en virkelig smuk ting. Men når man er et menneske, som mig, der til tider har det med at løbe ind i en voldsomt storm i form af en angst, der kan være alt dominerende, så er det så ekstra vigtigt at huske på alt der beriger og som gør hverdagen værd at forholde sig til. Så dette er mit positive projekt......jeg tænker, at alle må have behov for at samle på smil engang imellem.....dette er mine smil:0):0):0)

mandag den 3. december 2012

Julemarked i ÅlborgHer i weekenden er julehyggen for alvor blevet skudt igang....for mit vedkommende med en tur til Ålborg og dens hyggelige julemarked.
Vi var også afsted sidste år og har besluttet os for, at det skal være en tradition med en lille udflugt i december op nordpå.
Og der er nu altså et eller andet med Ålborg som jeg rigtigt godt kan lide. De små hyggelige gader og så selvfølgelig deres super hyggelige julemarked, som jeg virkeligt vil anbefale. Pariserjul i snevejr....det er der altså noget ganske særligt over. Om ikke andet er det skønt at have mulighed for at rive et døgn ud af kalenderen og bare nyde hinanden, inden december måneds arrangementer for alvor går igang.

Rigtigt glædelig december....må denne december blive fyldt med varme, hjerterum og samvær med de mennesker man holder af:0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar