For mig er det lidt af en tilvænningssag, da jeg i mange år har styret uden om stort set alt, hvad der indeholder nogen former for mælk.
Dette til dels fordi jeg har reageret meget kraftigt på dette tidligere. Men det viser sig åbenbart, at jeg godt kan tåle lidt, så længe jeg vælger de gode og friske, som ikke har ligget og lagret i længere tid.
Så dette prøver jeg at tage til mig og der er denne postej et udmærket måde at få sneget lidt hytteost ind i min kost.
Den er dejlig mild og super nem at lave. Min kæreste var dog ikke så begejstret for den ostede smag. Men så er der jo mere til mig.
Tænker at den også vil være helt fin at fryse og super til pålæg på madpakken.
Jeg er ikke så vild med varm hytteost, så jeg spiste den kold sammen med et stykke ovnbagt laks.
Og det kan kun anbefales...proteiner kan man ikke få nok af.
Opskriften kommer lige her;
400g gulerødder
1 spsk. olivenolie
1 tsk. karry
2 forårsløg (eller et lille løg, hvis det ikke er sæson)
1 fed hvidløg
200 g hytteost
2 æg
En håndfuld frisk basilikum (kan udelades)
1 spsk. maizena
Gulerødderne rives groft.
Forårsløg og hvidløg hakkes fint og steges på en pande sammen med karry i lidt olie.
Æggene piskes sammen med maizena og hytteost plus gulerødder røres i.
Til sidst vender du løgblandingen i sammen med lidt friskhakket basilikum.
Postejen fyldes i en lille smurt form og bages ca. 30 minutter ved 200 grader
Jeg toppede med lidt nigellafrø og græskarkerner og det harmonerede rigtigt godt til den milde postej
Super lækkert og let måltid til en lun sommeraften.....hvor jeg elsker den danske sommer som den er lige nu:0):0):0)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar