Det er ingen hemmelighed at jeg er helt vild med laks...faktisk er det den eneste fisk, jeg har en decideret craving efter og også den eneste fisk, jeg spiser jævnligt.
Ellers er jeg nok for meget vegetar til at gå helt i fisk;0)
Men disse små laksedeller blev faktisk så lækre, at jeg allerede glæder mig til næste gang de kommer på menuen......og så er de gode lige at gå og hapse i løbet af dagen. Så lav endeligt rigeligt, så der også er til madpakken dagen efter.
Portionen giver ca. 8 stk.
400 g fersk laks
1 æg
1 spsk. tamari soja sovs
3 spsk. skallin
1 tsk. karrypasta (vi brugte den røde)
2 forårsløg (eller et lille løg)
1 tsk. tørret citrongræs
En håndfuld frisk basilikum
kokosolie eller smør til stegning
skær laksen i mindre stykker og kom den i foodprocessoren sammen med resten af ingredienserne.
Varm olie eller smør godt op på en pande og form farsen til små frikadeller. Steg dem til de er sprøde og gyldne . De skal ca. have 5 minutter på hver side.
Server dem med dit ynglings tilbehør og evt. koldt glas hvidvin
Laks i skøn forklædning serveret med en grøn salat, avocado og den gode dip af peberfrugt og valnødder.....det var en god aften:0)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar